#

Благодійники передали Таращанській лікарні сучасне обладнання (ФОТО)

01.11.2019 10:42
Благодійники передали Таращанській лікарні сучасне обладнання (ФОТО)
Фото з місця події

У понеділок, 28 жовтня, представники благодійного фондк "КОЛО" передали Таращанській районній лікарні обладнання для новонароджених

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Дірії Камінської у Facebook.

У повідомленні зазначено, що пологово-гінекологічне відділення Таращанської ЦРЛ, яке зараз забезпечує медичні послуги для майже 14-ти тисяч жінок району, отримало від представників благодійного фонду «КОЛО» та INTERNATIONAL WOMEN’S CLUB OF KIEV дороговартісне обладнання – операційний стіл, апарат штучної вентиляції легень та фетальний монітор, які вкрай необхідні для породіль, проведення реанімаційних дій новонародженим та своєчасної діагностики проблем у роботі серця дитини.

Як розповіла голова правління БФ "КОЛО" Олена Кривенко, обладнання було закуплено фондом за підтримки міжнародного жіночого клубу IWCK. Його вартість становить понад 220 тисяч гривень.

Зважаючи на те, що таке цінне устаткування є далеко не в кожному медичному закладі країни, благодійний фонд "КОЛО" регулярно збирає кошти, проводить благодійні акції, залучає партнерів і закуповує необхідну апаратуру у різні регіони нашої держави, адже прагне докласти всіх можливих зусиль для порятунку немовлят.

Районні чиновники та працівники лікарні дякували за подарунки голові правління благодійного фонду "КОЛО" Олені Кривенко, представниці міжнародного жіночого клубу IWCK Олені Джидобін та менеджеру проекту Тетяні Ростовській. Від імені мешканців Таращанщини побажали доброчинцям міцного здоров’я, успіху та процвітання, втілення всіх задумів і планів.

Нагадаємо, що вихованці військово-патріотичного гуртка "Миротворці" запрошують мешканців Тетієва взяти участь у благодійній акції "Допоможи дітям сиротам!".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: