#

Блогерка з Київщини погрожувала поліцейській (ФОТО)

03.12.2020 19:40
Блогерка з Київщини погрожувала поліцейській (ФОТО)
Фото з місця події

Відомій українській блогерці повідомили про підозру через погрози слідчій Києво-Святошинського відділу поліції Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу поліції в Київський області.

Як повідомили у поліції, 31-річна жінка, чия особа не розкривається, упродовж двох місяців переслідувала та намагалася залякати працівницю поліції.

Слідча опинилася у центрі уваги блогерки не випадково. Поліцейська зібрала достатньо доказів та повідомила про підозру 32-річному чоловіку блогерки у хуліганстві.

За даними слідства, блогерка вимагала від поліцейської ухвалити "позитивне" рішення у кримінальному провадженні відносно її чоловіка.

У поліції повідомили, що жінка погрожувала "магічними здібностями" та "потойбічними силами". Надсилала поліцейській текстові та голосові повідомлення з прокльонами та нецензурною лексикою на адресу її дочки та матері.

Погрози на адресу працівника поліції та членів її родини розцінили як втручання в діяльність працівника правоохоронного органу.

31-річній жінці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 343 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 1700 грн, виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до трьох місяців.

Нагадаємо, що слідчі ТУ ДБР у м. Києві завершили досудове розслідування відносно працівників Кагарлицького відділення Обухівського ВП ГУ Нацполіції в Київській області. Прокуратура вже направила до суду цю резонансну справу про тортури і зґвалтування.






Читати "Моя Київщина" у Facebook