#

Справу про катування і зґвалтування в Кагарлику передали в суд (ВІДЕО)

02.12.2020 18:20
Справу про катування і зґвалтування в Кагарлику передали в суд (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що слідчі ТУ ДБР у м. Києві завершили досудове розслідування відносно працівників Кагарлицького відділення Обухівського ВП ГУ Нацполіції в Київській області. Прокуратура вже направила до суду цю резонансну справу про тортури і зґвалтування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Офісу генерального прокурора.

Згідно з матеріалами справи, у січні 2020 року троє поліцейських вибивали зізнання з двох чоловік, возили їх в багажнику, били електричним струмом, приковували наручниками до батареї. У ще одному епізоді в травні 2020 року вони завдали потерпілому 17 ударів руками і ногами, щоб вибити зізнання.

Крім того, в травні 2020 один з них прямо в службовому кабінеті катував жінку, яку викликав у відділення в якості свідка. Він одягав на неї протигаз, наручники і стріляв з табельної зброї над головою. Після цього він кілька разів зґвалтував її.

Також повідомляється, що керівництво відділення поліції в Кагарлику знало про таку практику, але не реагувало на дії підлеглих.

Фігурантам інкримінують тортури, позбавлення волі і зґвалтування.

 Нагадаємо, що Київська обласна прокуратура повідомила, що старший сержант поліцейського батальйону конвойної служби ГУНП у м. Києві зберігав наркотики та психотропи


Читати "Моя Київщина" у Telegram