#

Бно-Айріян призначив відповідального за взаємодію з правоохоронцями

25.10.2019 16:55
Бно-Айріян призначив відповідального за взаємодію з правоохоронцями
Михайло Бно-Айріян

Голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян призначив начальника Управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Розпорядження номер 181-к було підписане 22 жовтня 2019 року. Згідно даного документу начальником управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Київської обласної державної адміністрації призначено Максима Дорофеєва.

Варто додати, що 22 серпня 2019 року розпорядженням голови Київської ОДА Михайла Бно-Айріяна Дорофеєв увійшов до комісії з розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Він був у статусі юриста Міжнародної благодійної фундації "Отчий дім".

Нагадаємо, що 20 жовтня очільник Київської державної обласної адміністрації Михайло Бно-Айріян написав заяву на звільнення, проте вона досі не підписана президентом Володимиром Зеленським.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: