#

Бно-Айріян закликає громадян висовувати кандидатів-перевізників на 28 маршрутів (ВІДЕО)

24.09.2019 12:50
Бно-Айріян закликає громадян висовувати кандидатів-перевізників на 28 маршрутів (ВІДЕО)
Михайло Бно-Айріян

Сьогодні, 24 вересня, на сторінці губернатора Київської області з’явився допис, у якому він повідомив про конкурс для перевізників на 28 маршрутів, який розпочнеться незабаром

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку прокуратури Київської області у Facebook.

“Всі ми знаємо "задоволення" від їзди маршрутками. Кожен раз – це ризик, це нерви, це лайки та відсутність розкладу" – зазначив очільник КОДА у дописі та зазначив, що такі реалії необхідно змінювати.

Також Михайло Бно-Айріян повідомив, що перелік 28 маршрутів, що підпадають під конкурс скоро з’явиться на веб-сайті та сторінці у Facebook Київської обласної державної адміністрації.

"Подавайте свої кандидатури і ми включимо вас до складу комісії. Разом визначимо на конкурсі достойних якісних транспортників. Кандидатури відправляти на адресу [email protected] в копію [email protected]", - написав губернатор у тому ж дописі.

Також він висунув пропозицію за два тижні влаштувати велику публічну нараду. На ній планується обговорення проблем організації пасажирських перевезень та обмін ідеями і планами щодо цієї сфери.

Нагадаємо, що нещодавно до Богуславського району з робочим візитом завітав очільник Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: