#

Богатир з Бородянки побив світовий рекорд з жиму лежачи (ФОТО, ВІДЕО)

01.05.2018 09:16
Богатир з Бородянки побив світовий рекорд з жиму лежачи (ФОТО, ВІДЕО)

Днями, а саме з 22 по 28 квітня в містечку Почефструм, що в ПАР, проходив чемпіонат світу з жиму лежачи, з якого Українська збірна прилетіла з гарним багажем медалей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Володимира Беттяра у Facebook.

Чемпіонами стали:

Ігор Оробець - срібло серед юнаків;

Серед юніорів Артур Залєтов - золото, Nikita Zhukovsky, Юрій Монастирський і Михайло Малкуш - срібло, Руслан Рузімурадов - бронза;

Серед чоловіків – Андрій Кримов і Костянтин Мусієнко - срібло, Володимир Беттяр, Ігор Гаращенко та Андрій Баленко - бронза.

Серед жінок - Тетяна Мельник - золото і Катерина Ткачук - срібло.

Тетяна Білоусова стала четвертою, а Юрій Ковальчук п'ятим.

Артур Залєтов став другим в абсолютному заліку серед юніорів.

У загальнокомандному заліку Україна стала третьою серед юніорів, чоловіків і жінок.

Величезна подяка тренерам, які працювали зі спортсменами: Sirazhutdin Bazaiev, Віктор Налейкін, Cергій Федоренко, Valerii Melnyk, Oleg Khomyak і Сергій Ізосімов.

Варто відмітити спортсмена з Київщини, а саме з Бородянки Володимира Беттяра, який побив рекорд світу з жиму лежачи, подужавши штангу вагою 343.5кг та виборовши при цьому бронзу за третє місце серед чоловіків.

Володимир Беттяр зліва

"З моїм другом по збірній Кримовим Андрієм. Виступили дуже гідно на чемпіонаті світу в ПАР. Андрій зайняв 2 місце в своїй категорії з результатом 317,5 кг., Я посів третє в своїй з результатом 343,5 кг., Побив рекорд світу але на жаль він був побитий. Є до чого прагнути. Дякую всім за підтримку", - пише Володимир Беттяр.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: