#

Боксер із Броварів став бронзовим призером Міжнародного турніру (ФОТО)

11.02.2020 13:50
Боксер із Броварів став бронзовим призером Міжнародного турніру (ФОТО)
Ярослав Самофалов

Київщину на престижному турнірі у ваговій категорії 69 кг представляв майстер спорту України міжнародного класу Ярослав Самофалов з Броварів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Броварчанин боксував у трьох важких поєдинках. Так, дві матчеві зустрічі Самофалов провів із представниками Угорщини. Вийшов до півфіналу, де зустрівся з представником Казахстану. У дуже напруженому двобої перемогу здобув суперник. У результаті Ярослав став "бронзовим" призером турніру, який відбувався в Угорщині.

Нагадаємо, що нещодавно 20-річна броварчанка Аліна Шух перемогла в Міжнародних змаганнях із легкоатлетичного багатоборства в естонській столиці Таллінні.

Довідково:

Ярослав Самофалов - український боксер, представник напівсередньої вагової категорії. Виступає за збірну України з боксу з 2011 року, чемпіон української національної першості, переможець і призер турнірів міжнародного значення, володар бронзової медалі Європейських ігор у Баку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: