#

"Бориспіль" опинився в числі найгірших аеропортів року

12.06.2018 05:43
"Бориспіль" опинився в числі найгірших аеропортів року

Компанія AirHelp склала рейтинг аеропортів за перший квартал 2018 року, де український "Бориспіль" опинився на 135 місці з 141

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "news.finance.ua".

До рейтингу AirHelp серед аеропортів увійшов 141 напрямок. Критеріями теж були своєчасність, якість послуг і онлайн-відгуки клієнтів.

"Різні аеропорти мають справу з різними проблемами", – пояснює Ешлі Раітері з AirHelp, нагадуючи, що Hartsfield-Jackson Atlanta нещодавно мав проблему з перебоями в електропостачанні, а аеропорти в скандинавських країнах страждають від затримок рейсів через погодні умови, хоча вони мають прекрасний вигляд і якісний сервіс.

Тому найкращим аеропортом цього року AirHelp визначила Міжнародний аеропорт Хамад у столиці Катару. На другому і третьому місці опинилися аеропорти в Афінах і Токіо.

А ось український аеропорт Бориспіль виявився аж на 135 місці з 141 можливого. Останнє місце дісталося Кувейту.

За словами Раітері, більшість авіакомпаній і аеропортів у рейтингу опустилися нижче не тому, що їхні показники якось погіршилися. Вся справа в збільшенні конкуренції на ринку.

"Якщо чесно, то ми спостерігаємо якраз поліпшення. Більшість авіакомпаній запізнилися з розумінням своєї відповідальності. Але ми бачимо, що вони почали по-іншому поводитися з пасажирами", – додала експерт.

Довідково:

AirHelp – компанія, яка допомагає мандрівникам відстоювати компенсацію, якщо їхній рейс затримали або скасували.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: