#

Бориспільська районна лікарня отримала надсучасне медичне обладнання (ФОТО)

14.06.2018 14:01
Бориспільська районна лікарня отримала надсучасне медичне обладнання (ФОТО)

Сьогодні у Бориспольській центральній районній лікарні було презентовано нове обладнання фізіотерапевтичного кабінету, яке допоможе лікарям краще та ефективніше лікувати пацієнтів

Про це повідомляє «Моя Київщина».

Оновлений фізіотерапевтичний кабінет сьогодні отримала Бориспільська центральна районна лікарня. Для цього за сприяння районної ради та районної адміністрації були виділені кошти на закупівлю восьми різноманітних апаратів для фізіотерапії.

\

Відкриття оновлених кабінетів відвідали голова Бориспільської РДА Олександр Туренко і голова райради Владислав Байчас.

За їхніми словами, подібних апаратів в Бориспільському районі немає, а в Київській області їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. Спектр використання апарату широкий: від лікування артрозу до лікування внутрішніх органів. Унікальною також є обладнання, яке лікує за допомогою холоду, заморожуючи ділянку тіла. Це збільшує приток крові, таким чином, знімаючи біль.

Також пологове відділення отримало новий сучасний апарат для ультразвукової діагностики. І якщо цей апарат вже застосовується, то апарати для фізіотерапії будуть повністю запущені в експлуатацію, за словами лікарів, протягом тижня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: