#

Бориспільські медики хочуть застрахувати своє життя

08.04.2020 16:27
Бориспільські медики хочуть застрахувати своє життя
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 квітня, під час перевірки перебігу капітального ремонту частини приміщень КНП БРР "Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування" Василем Володіним, медпрацівники закладу висловили бажання застрахувати своє життя на період боротьби з коронавірусом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА.

Варто зауважити, що Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування планують ввести в експлуатацію до 30 червня цього року. 

Станом на сьогодні, 8 квітня, усі ремонтні роботи виконані більш ніж на половину із дотриманням протипожежних вимог. Встановлюють систему автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу. Слід сказати, що усі ремонтні роботи проводяться із дотриманням усіх карантинних вимог: робітники на майданчиках у захисних масках та рукавицях.

Під час спілкування з Василем Володіним представники профспілки висловили пропозицію застрахувати життя та здоров’я усіх працівників на період їхньої боротьби з коронавірусом.

"Пропозиція слушна. Готуйте обґрунтування і я готовий виносити це на розгляд депутатів облради. Сьогодні захист лікарів – серед головних пріоритетів нашої діяльності. Тож роблю усе від мене залежне, щоб створити максимально безпечні та комфортні умови для вашої праці",- говорить тимчасово виконуючий обов'язки голови КОДА Василь Володін.

Нагадаємо, що патрульна поліція Борисполя затримала 51-річного нетверезого водія, який у 14 разів перевищив допустиму норму алкоголю в крові.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: