#

Бориспільські патрульні допомогли породіллі дістатися пологового будинку (ФОТО)

19.03.2021 18:15
Бориспільські патрульні допомогли породіллі дістатися пологового будинку (ФОТО)
Фото з місця події

Патрульні міста Бориспіль допомогли жінці, яка народжувала, швидко дістатися до пологового відділення у Києві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

18 березня поліцейським Борисполя надійшов виклик 102. Чоловік повідомив, що везе до Києва з села Мирне сестру своєї дружини, в якої почалися пологи.

Відстань від Мирного до Києва становить більше 60 кілометрів, тому водій потребував допомоги поліції. Інспектори віддразу зреагували та супроводжували жінку до міста Київ, де передали її київському екіпажу. 

Нагадаємо, що 18 березня відбулося засідання топонімічної комісії при виконавчому комітеті Бориспільської міської ради, на розгляд якої було винесено питання присвоєння Бориспільському академічному ліцею імені Анатолія Федорчука.

May be an image of текст «приб статус патрул 08:00 20 патрульна полиця борисполя реестрация звернення нформацйного характеру 18.03.2021 07:26 (статус завдання: прибув- 07:39) вулиця невдома, (в.дстань 22857,6 звернення нформацйного характеру 07:26 вулиця невдома заявник дзвнок 3 тел. прямуе B сторону киева 31 сторони переяслава на ΑΒΤΟ марки гранд KAPABAH народжуе сестра дружини вже вдйшли води.просить наряд полци до церкви при вёзд Ð бориспль 31 прийняв в авто прибув виконав»

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: