#

Бориспільські патрульні за ніч повернули додому двох неповнолітніх

01.08.2021 18:20
Бориспільські патрульні за ніч повернули додому двох неповнолітніх
Фото з місця події

У місті Бориспіль вночі до правоохоронців найшло два виклики про зникнення неповнолітніх

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Близько 00:00 на лінію 102 зателефонувала схвильована жінка та повідомила що її 14-річна донька не повернулася додому і в телефонному режимі повідомляє, що додому не збирається.

Отримавши прикмети дівчини патрульні вирушили на пошук.

Вже за деякий час інспектори виявили дівчину по вул. Бежівка та передали матері.

Друга подія сталась близько 2-ї години, до поліції звернулась мати 15-річного хлопця і повідомила, що син зник. Охоронці порядку прибувши на місце та обстеживши прибудинкову територію виявили хлопця та повернули додому.

У дописі правоохоронці нагадають, що адміністративна відповідальність за ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей (ст. 184 КУпАП) тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 гривень до 1700 гривень.

Ti самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення тягнуть за собою накладення штрафу від 1700 гривень до 5100 гривень.

Нагадаємо, що 29 липня у Борисполі водій із ознаками алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на велосипедистку та втік із місця події.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: