#

Бориспільські патрульні затримали двох осіб із наркотичними речовинами (ФОТО)

04.09.2023 20:00
Бориспільські патрульні затримали двох осіб із наркотичними речовинами (ФОТО)
Фото з місця події

В перший день вересня у Борисполі інспектори вже виявили у двох громадян речовини, схожі на наркотичні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу патрульної поліції Київщини.

На автодорозі Київ — Чернігів охоронці порядку зупинили фургон Ford Transit. Під час спілкування з водієм вони виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, а лікар-нарколог підтвердив, що чоловік під дією марихуани та амфетаміна. Тож водій отримав від охоронців порядку відповідний адмінматеріал.

Однак, окрім водія, в транспортному засобі перебував ще й пасажир. Чоловік помітно нервував під час спілкування поліцейських з водієм. Тож патрульні провели поверхневу перевірку, в результаті якої виявили у пасажира пластиковий футляр, а у ньому — речовину рослинного походження. Зі слів чоловіка, це марихуана.

Тієї ж доби ввечері на лінію 102 надійшов виклик про домашнє насильство у одній з квартир багатоквартирного будинку на вулиці 2-а Нова у Борисполі.

Під час опрацювання виклику патрульні поспілкувались з учасниками події, провели оцінку ризиків вчинення домашнього насильства та склали на кривдника протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення насильства у сімʼї) КУпАП.

Протягом спілкування з інспекторами кривдник поводив себе агресивно, тож охоронці порядку прийняли рішення провести поверхневу перевірку. Як результат, виявили у чоловіка речовину рослинного походження.

Оскільки у цих двох подіях є ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали на місця правопорушень слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що водій у стані сп'яніння та пасажир з наркотиками: на Київщині патрульні виявили авто у розшуку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram