#

Бориспільський суд призначив запобіжний захід торговцю кокаїном Чернецькому

11.09.2022 15:00
Бориспільський суд призначив запобіжний захід торговцю кокаїном Чернецькому
Юрій Чернецький

Постачальнику кокаїну для української еліти Юрію Чернецькому суд у Борисполі призначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 листопада, з можливою заставою 1 984 800 грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ТСН".

Тож суд удвічі зменшив заставу "бізнесмену", тому що раніше вона становила 4 млн грн. Оголосити вирок Юрію Чернецькому мають на наступному засіданні, 18 жовтня.

Прокурор у цій праві вимагає у суду ув’язнення обвинуваченого на 8 років. Сторона обвинувачення вказує на наявність свідків та відео, на якому видно, як у 2020-му році Чернецький збув наркотики підставному працівнику силових структур.

Нагадаємо, що 25 серпня в Києві на автомобілі Порше затримали Юрія Чернецького та оголосили йому підозру у торгівлі кокаїном. Під час обшуків у 48-річного громадянина вилучили розфасований для продажу наркотик на суму приблизно $5 тис. Чернецькому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі майже 4 млн грн.

За місцем проживання чоловіка конфіскували патрони, пакетики для фасування кокаїну та ваги. Слідство повідомило, що підозрюваний систематично збував кокаїн у Києві.

До того ж, за словами речниці Київської міської прокуратури Надії Максимець, Юрія Чернецького вже не вперше затримують за торгівлю наркотиками. У 2020-му його відпустили під заставу у 2 мільйони гривень.

Нагадаємо, що у Борисполі на блокпосту зупинили чоловіка, який пов’язаний з військовими росії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook