#

КП "Бородянкатепловодопостачання" заборгувало за електрику понад 1,5 млн грн

07.06.2018 16:50
КП "Бородянкатепловодопостачання" заборгувало за електрику понад 1,5 млн грн

Учора, 6 червня, в Бородянській РДА пройшло розширене засідання комісії з ТЕБ та НС райдержадміністрації. Одним із головних питань зустрічі стало погашення заборгованості «Бородянкатепловодопостачання» перед «Київобленерго»

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Як повідомляє Бородянська РДА, начальник Бородянського РП ПрАТ «Київобленерго» Юрію Вакулі доповів щодо ситуації зі несплатою КП КОР «Бородянкатепловодопостачання» існуючого натепер боргу в розмірі 1 млн. 762 тис. 943 грн. за спожиту електроенергію. Борг комунальне підприємство не сплачує, не зважаючи на існуючий графік погашення заборгованості. Що, скоріш за все і стало причиною призупинення водопостачання в селищі Бородянка.

Коментуючи виступ керівника начальник Бородянського РП ПрАТ «Київобленерго», т.в.о. голови РДА Валентин Корнієнко підкреслив особисту відповідальність кожного з керівників за надання належної якості послуг громадянам та наголосив, що відсутність налагодженої співпраці призводить до резонансних негативних наслідків. За цієї причини керівництвом району прийнято рішення звернутись до Київської обласної державної адміністрації та Київської обласної ради щодо висловленої депутатами Бородянської районної ради недовіри директору КП КОР «Бородянкатепловодопостачання» Анатолію Різнику.

За результатами тривалого обговорення водопостачання селищі Бородянка було відновлено.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: