#

Бородянська ОТГ та Нацполіція Київщини підписали меморандум про співпрацю

30.01.2020 13:52
Бородянська ОТГ та Нацполіція Київщини підписали меморандум про співпрацю
Фото з місця події

Сьогодні, 30 січня, під час сесії Бородянської селищної ради було підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Київській області та Бородянської ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Бородянської селищної ради.

Документ передбачає налагодження співпраці між органом виконавчої влади та місцевим самоврядуванням на території всієї ОТГ.

Під час сесії Бородянської селищної ради зазначили, що документ підписано з метою підвищення рівня публічної безпеки й порядку, охорони прав і свобод людини та протидій злочинності на території ОТГ.

Зокрема, Меморандумом передбачено створення троє штатних одиниць, які нестимуть службу безпосередньо на території Бородянської ОТГ. Проєкт орієнтований, насамперед, на надання громадянам якісних поліцейських послуг на місцях. Поліцейські проживатимуть на території громади та постійно контактуватиме із нею, що, на думку підписантів Меморандуму, сприятиме розв’язанню проблем і потреб громадян, адже поліцейського не відволікатимуть на виконання невластивих йому функцій. Охочі нести службу мають звернутися до районного поліцейського відділу й за результатом співбесіди пройдуть відповідне навчання.

Також нагадаємо, в муніципальному притулку в Бородянці запрацювала карантина зона, яка дасть змогу ізолювати нових собак, поки фахівці не будуть певні, що вони здорові і не стануть причиною поширення інфекційних захворювань.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: