#

Боярчан запрошують на творчу зустріч із письменником Сергієм Пантюком

20.02.2024 15:00
Боярчан запрошують на творчу зустріч із письменником Сергієм Пантюком
Сергій Пантюк

У Боярці 21 лютого пройде творча зустріч "Про100вірші" з українським письменником, перекладачем, редактором, видавцем, а нині воїном ЗСУ Сергієм Пантюком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Боярська МТГ.

Сергій Пантюк - автор 19 поетичних збірок та семи романів і повістей. Автор численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці. Його тексти перекладалися багатьма мовами. Письменник є також учасником кількох видавничих проєктів та засновником всеукраїнського фестивалю поезії та авторської пісні "Під знаком Водолія". 

До громадської діяльності причетний з 1989 року. Брав участь у студентському протесті "Революція на граніті", рухах "Україна без Кучми" та "За правду". Від Помаранчевої революції і до 2009 р. — активіст Громадянської кампанії "ПОРА". Учасник Євромайдану, Революції Гідності та українсько-російської війни (у складі Добровольчого батальйону ОУН). Займається підтримкою творчої молоді. Був організатором і постійним модератором спільноти Толока інтелектуальних комунікацій (ТІК).

Від 13 травня 2022 р. — військовослужбовець ЗСУ, головний сержант батареї протитанкових керованих ракет 23-го ОБСП.

Зустріч відбудеться 21 лютого, о 14:00 за адресою м. Боярка, вул. Молодіжна, 77.

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська разом із міністеркою охорони здоров’я Данії Софі Леде та керівницею лікарні ім. Марії Єлизавети в Копенгагені (Данія) Мерете Ланге відвідала Київську обласну дитячу лікарню в Боярці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: