#

Брат та сестра з Боярки перемогли росіян на Чемпіонаті Європи з тхеквондо (ФОТО)

02.05.2018 15:43
Брат та сестра з Боярки перемогли росіян на Чемпіонаті Європи з тхеквондо (ФОТО)

Тиждень тому, з 23 по 29 квітня, в місті Таллінн (Естонія), проходив Чемпіонат Європи з тхеквондо ІТФ, на якому спортсмени з Боярки зайняли призові місця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Євгена Мецгера на сторінці " Боярка. Боярське земляцтво" у Facebook.

Чемпіоном Європи у ваговій категорії "Хлопці 11-13 років, вагою до 35 кг." при цьому виборовши золото став Дмитро Мецгер.

"На шляху до перемоги, крім інших спортсменів, Дмитро в півфіналі переміг росіянина, а в фіналі спортсмена з Білорусії", - йдеться в повідомленні.

Його сестра Марина Мецгер стала срібною призеркою в ваговій категорії «Юніорки 14-15 років, вагою до 45 кг.», провівши чотири бої зі спортсменками з Англії, Росії, Шотландії, та в фіналі поступившись декількома балами спортсменці з Чехії... Але в командному спарингу, Марина змогла подолати негативні емоції, відновити сили та в складі збірної команди України юніорок 14-15 років вибороти перемогу над болгарками, а в фіналі над росіянками.

Марина Мецгер

В підсумку: Дмитро – золото, Марина – срібло та золото. Україна зайняла друге командне місце, перше росіяни, третє Греція.

"Всім дякую за підтримку, за вболівання та допомогу. Готуємось на Чемпіонату Світу, що пройде в Білорусії в серпні цього року. Слава Україні! Боярка вперед! Всім спорт!", - пише Євген Мецгер.

Дмитро Мецгер

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: