#

Броварчани здобули нагороди на чемпіонаті України з боксу

28.12.2023 20:40
Броварчани здобули нагороди на чемпіонаті України з боксу
Фото з місця події

З 20 по 26 листопада у Львові відбувся чемпіонат України з боксу на призи срібного призера Олімпійських Ігор – Андрія Котельника та на честь ЗСУ 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Броварської міської ради.

Броварську громаду, у складі команди Київщини, представляли кращі вихованці Броварської школи боксу на чолі із ЗТУ Олександром Поліщуком. Броварські боксери здобули – три "золоті", одну "срібну" та чотири "бронзові" нагороди.

28 грудня, в переддень Нового 2024 року, Броварський міський голова Ігор Сапожко, заступник міського голови Олександр Резнік та керівництво Броварської міської федерації боксу зустрілися з переможцями, призерами чемпіонату та їх наставниками.

Міський голова привітав броварських боксерів та їх тренерів з перемогою, відзначивши, що завдяки їм Броварська школа боксу продовжує залишатися найкращою в Україні.

Вітання приймали боксери: Ельвін Алієв, Дмитро Ловчинський, Марія Ловчинська, Інна Супруненко, Андрій Лопушенко, Денис Біленький, Тарас Бондарчук та Алі Дагли, а також їх наставники: ЗТУ Олександр Поліщук, ЗТУ Сергій Катаєв, Ігор Цвітненко, Дмитро Ведмеденко та Арсен Бабаян.

Нагадаємо, що каратисти з Бучі зайняли призові місця на Різдвяному чемпіонаті.


Читати "Моя Київщина" у Telegram