#

Броварська громада підписала угоду про партнерство з районом Лан-Ділль-Крайс (ФОТО)

19.04.2024 18:23
Броварська громада підписала угоду про партнерство з районом Лан-Ділль-Крайс (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 19 квітня, Броварська громада підписала Меморандум взаєморозуміння про партнерство з районом Лан-Ділль-Крайс (Федеративна Республіка Німеччина)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуну-Бровари".

Співпраця між громадами розпочалася ще у 2019 році завдяки спільному польському партнеру – Гродзиському повіту Великопольського воєводства. Із початком повномасштабної війни, разом із польськими побратимами, німецькі партнери неодноразово надавали гуманітарну допомогу Броварській громаді, а у 2023 році  відправили реанімобіль для Броварської лікарні.

Сьогодні Броварська громада поповнила перелік побратимських зв’язків, підписавши Меморандум взаєморозуміння про партнерство з районом Лан-Ділль-Крайс (Федеративна Республіка Німеччина). Відтепер громади двох країн – Німеччини та України – отримали новий поштовх у подальшому розвитку дружніх партнерських відносин.

Вдячний за підтримку та співпрацю районному адміністратору округу Лан-Ділль-Крайс Вольфгангу Шустеру, голові Лан-Далльської районної ради Йоханнесу Фолькманну та кожному мешканцю громади району Лан-Ділль-Крайс,

- висловив слова подяки міський голова Броварів Ігор Сапожко. 

Нагадаємо, що 17 квітня у стінах Патріаршої курії УГКЦ у м. Києві було підписано Меморандум про співпрацю між Патріаршою фундацією "Мудра справа", дирекцією ЗДО "Капітошка" м. Бровари та ТОВ "АРТЯРД".


Читати "Моя Київщина" у Facebook