#

Броварська мерія уникає капремонту головної площі міста

16.07.2020 18:35
Броварська мерія уникає капремонту головної площі міста
Фото з місця події

Громадський діяч із Броварів Валерій Купрій повідомив, що петицію про ремонт площі біля міськради змогли зареєстрували лише з третього разу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами активіста, проєкт реконструкції площі обговорюють вже більше місяця. Чоловік вважає необхідним не залишатися осторонь, а намагатися всіляко привернути увагу влади до цієї проблеми.   

Я особисто відвідав площу біля міськради та переконався на власні очі, що покриття пішохідної частини, яке було побудоване ще за радянських часів, втратило свій початковий вигляд. Сама площа в цілому не відповідає дизайну центральної частини сучасного міста. Поки що не зрозуміло чому міська влада стільки часу ігнорувала цей факт, а також не бралась за реконструкцію площі, - говорить пан Валерій.

Зауважимо, що відповідну петицію про капремонт площі змогли зареєструвати аж із третього разу. Петиція адвоката Сергія Данілова передбачала не тільки заміну тротуарної плитки, а ще й обладнання альтанки для захисту від сонячного світла. Проте, в опублікованій петиції альтанка взагалі не згадується.

Валерій Купрій зауважує, що на площі також доцільно провести оформлення ландшафтним дизайном газонів, клумб, організувати освітлення, полив. Необхідно передбачити включення малих архітектурних форм, скульптур, альтанок, штучних водойм та багато іншого.

Від того, наскільки професійно розроблять новий дизайн площі біля міськради, настільки і добре буде сприйматися наше місто, - переконаний Валерій Купрій.

Нагадаємо, що на координаційній нараді в Офісі генпрокурора Ірина Венедіктова повідомила, що фактичні замовники стрілянини у Броварах, яка трапилася наприкінці травня, досі невідомі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: