#

Броварська трикотажна фабрика планує модернізацію для зменшення викидів

18.03.2021 20:20
Броварська трикотажна фабрика планує модернізацію для зменшення викидів
Трикотажна фабрика "Роза"

Учора, 17 березня, в сесійній залі міськвиконкому відбулася чергова зустріч активістів, окремих депутатів міської ради, чиновників та представників ПрАт "Трикотажна фабрика "Роза"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Заступниця директора ПрАт "Трикотажна фабрика "Роза" Любов Лієнко розповіла, що робить керівництво підприємства задля розв'язання питання забруднення повітря викидами та неприємними запахами.

Підприємство планує реалізувати проєкт з утилізації пару, який є причиною численних скарг броварчан, адже має специфічний запах. Задля цього плануємо врахувати досвід ТОВ "Орієнтир-Буделемент", який вирішив подібну проблему, – розповіла Любов Лієнко.

Також вона повідомила про перемовини зі спеціалістами фірми-підрядника, які допоможуть комплексно обстежити трикотажну фабрику "Роза" і надати свої рекомендації щодо утилізації пару з виробничого процесу. Окрім цього заступниця запропонувала створити робочу групу, яку періодично інформуватиме про рекомендації фахівців та етапи плану дій, та запросила активістів і депутатів на підприємство, щоб побачити його роботу.

Депутат міської ради Сергій Батюк нагадав заступниці директора, що встановлена система задля зменшення викидів – скрубер за 2,5 млн грн  – наразі не працює (через помилки виробника цього обладнання екологічна ситуація лише погіршилася, тож його роботу зупинили),  – пишуть у повідомленні.

Нагадаємо, що 17 березня мешканці Підгірців і Романкова, що у Козинській ОТГ, виявили поруч з їхніми оселями невідомі будівлі, які з’явилися за одну добу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: