#

Броварські школярі долучились до конкурсу Erasmus+Youth (ВІДЕО)

10.11.2019 07:31
 Броварські школярі долучились до конкурсу Erasmus+Youth (ВІДЕО)
Афіша заходу

Палац творчості дітей та юнацтва Броварської міськради взяв участь у конкурсі від Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Unistudy".

"Сореалізація європейської молоді шляхом отримання неформальної освіти" – такий проєкт у межах – так називається проєкт українсько-польського обміну молоддю, який реалізує Палац творчості дітей та юнацтва Броварської міськради.

9 листопада Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine опублікував роботу конкурсу відео з проектів Erasmus+Youth, створену броварчанами 21-28 жовтня 2019 року.

"Короткий опис відео: Перший день молодіжного обміну і все ще попереду: діалогові панелі, брейн-шторми, дискусії, круглі столи, майстер-класи, тренінгові програми, сприяння, інтерактивні літературно-музичні свята….Та найголовніше – розвиток творчих ініціатив, позитивний досвід взаємодії з однолітками та можливість застосувати все набуте в подальшому житті задля успішної самореалізації молоді в рамках майбутньої професійної діяльності", — повідомляє Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine.

За умовами конкурсу, переможцями стануть ті відео, які наберуть найбільшу кількість “лайків” та коментарів від підписників сторінки Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine.

"Ці учасники будуть нагороджені цінними призами! Під час підбиття підсумків ми будемо враховувати кількість релевантних "лайків" та коментарів під постом про відео на сторінці Інфоцентру. Щоби ваш голос було враховано, обов’язково підпишіться на сторінку Інфоцентру! Результати конкурсу ми оголосимо 20 грудня", - повідомляє ресурс Unistudy.

Також нагадаємо, що Обухівська міська рада присудить премію імені Андрія Малишка за досягнення і здобутки в галузях літератури, музичного, театрального, концертно-виконавського, народно-прикладного та образотворчого мистецтва.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: