#

Броварські волонтери відзвітували про зібрану за тиждень допомогу (ФОТО)

26.05.2022 21:14
Броварські волонтери відзвітували про зібрану за тиждень допомогу (ФОТО)
Зібрану у Броварах допомогу відправили на Донеччину

Волонтери із Броварів, Ярослав та Тетяна Добрівські, відправили чергову партію допомоги для військових на передову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Ярослава Добрівського у Facebook.

Родина волонтерів Добрівських практично з перших днів війни, завдяки допомозі небайдужих, збирає кошти для закупівлі всього необхідного військовослужбовцям на передову. Спільними зусиллями вдалося придбати 30 розвантажувальних жилетів, тепловізор, більше 200 кг продовольства, зокрема солодощі, ковбаси, тушковане м'ясо тощо.

Зібраних за минулий тиждень коштів вистачило для купівлі 8 спортивних поясів, що зазвичай використовують спортсмени-важкоатлети (у захисників-артилеристів від навантаження з’явилися проблеми зі спиною). Окрім того, було закуплено медикаменти відповідно до запиту військових (на пояси витратили 5 000 грн, на медикаменти – 2 000 грн). Також почали закупляти комплекти футболок.

Ярослав Добрівський зазначив, що бійці черговий раз отримають солодощі від місцевого підприємця:

Велика подяка за надану допомогу у вигляді солодощів на суму 4000 грн для хлопців на передову Ступаку Андрію Олександровичу, "Компанія Світанок, кондитерські вироби по вул. Москаленка 26а".

Також для військових небайдужа пані Ніна передала домашнє тушковане м’ясо, яке відправили захисникам Донеччини. Ярослав Добрівський закликає усіх, хто має таку можливість, продовжувати допомагати військовим, зокрема фінансово. 

Номери рахунків:

  • карта Ярослава Добрівського: 4149499134069267 (ПриватБанк),
  • карта Тетяни Добрівської: 5457082278660399 (ПриватБанк).


Читати "Моя Київщина" у Facebook