#

Будівництво спорткомплексу в Бучі вартуватиме шалених коштів

02.06.2020 19:02
Будівництво спорткомплексу в Бучі вартуватиме шалених коштів
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що загальна вартість спорудження сучасного спорткомплексу в Бучі, що відбувається в рамках проєкту "Велике будівництво", складає понад 36 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Бучанський міський голова" у Facebook.

Зауважимо, що новий спорткомплекс буде розташований поруч із ЗОШ №2, що по вулиці Шевченка. Мер міста Анатолій Федорук повідомив, що закінчити будівництво планують вже цієї осені, хоча наразі рівень готовності нині становить лише 30%.

Відомо, що загальний кошторис добудови об’єкта в нинішніх цінах становить понад 36 млн 518 тис.грн. Зауважимо, що будівництво спорткомплексу відбувається за ініціативи Президента Володимира Зеленського "Національний проєкт "Велике будівництво", метою якого є масштабна розбудова інфраструктури України.

Переконаний, що після відкриття сучасного спортивного комплексу Бучанська громада стане базовим центром Київщини для підготовки спортсменів та проведення змагань з волейболу, баскетболу, тенісу, гандболу, міні-футболу, дзюдо, вільної боротьби ,боксу та інших видів спорту, - говорить мер міста.

Нагадаємо, що в Бучі власники нового житлового комплексу не під'єднали дощові зливостоки до централізованої каналізації, унаслідок чого затопило пів вулиці.


Читати "Моя Київщина" у Telegram