#

Будівництво ВКАД стимулюватиме розвиток Київщини, - Олексій Чернишов

22.01.2020 14:26
Будівництво ВКАД стимулюватиме розвиток Київщини, - Олексій Чернишов
Фото з мережі Інтернет

Очільник Київської облдержадміністрації заявив, що реалізація проєкту Великої кільцевої автомобільної дороги призведе до спрощення сполучення Київського регіону та столиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

"ВКАД – це пріоритет у розвитку інфраструктури не міського і навіть не регіонального, а національного рівня. Прийняття на державному рівні рішень щодо передачі та вилучення земельних ділянок у державну власність під будівництво ВКАД прискорить всі пов’язані з цим проєктом процеси. Ми будемо лобіювати вирішення цього питання, адже мова йде про глобальний прогрес інфраструктури регіону, про нові робочі місця та залучення інвестицій", – розповів очільник Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов.

Зміни до нормативно-правових документів має відбутися якнайшвидше. Тому у КОДА цього тижня відбулася нарада щодо активізації та шляхів реалізації проєкту.

"Завдяки ВКАД буде спрощено Києва. Це особливо актуально для районних центрів, через які проходитиме траса. Реалізація цього амбітного проєкту забезпечить створення до 30 тисяч робочих місць на період будівництва ВКАД та розвиток придорожньої інфраструктури", – поділився враженнями від проєкту Андрій Лісовик, заступник голови КОДА.

 "Маємо всі підстави вважати, що ВКАД, робота над якою розпочалася в далекому 2005 році, зрушить з місця. Про проблеми та хід робіт будемо інформувати", – констатував Олексій Чернишов.

Також нагадаємо, що 1 листопада було відкрито рух новою ділянкою Великої Окружної дороги Вишгород-Київ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: