#

Через "Бориспіль" зловмисники намагалися ввезти елітні товари на 30 млн грн

14.07.2021 17:30
Через "Бориспіль" зловмисники намагалися ввезти елітні товари на 30 млн грн
Фото з місця події

Служба безпеки України викрила два міжнародні канали контрабанди цифрових виробів і коштовностей відомих брендів, зловмисники намагалися завезти через міжнародний аеропорт "Бориспіль" товари на понад 30 млн гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу СБУ.

Зазначається, щоб не платити мито, контрабандисти переправляли вантаж від видом відправлень з особистими речами. Під час слідчих дій в "посилках" ділків виявили понад 4700 одиниць ексклюзивної цифрової техніки, а також партію брендових ювелірних виробів.

Крім того, у відправленнях контрабандистів виявили незадекларованих 168 упаковок тютюну для кальяну і 715 кг тютюнових сумішей. Встановлено, що зловмисники налагодили канали незаконного переміщення в Україну електронних товарів і тютюнових виробів з країн Близького Сходу і ЄС.

За оперативними даними, контрабандну продукцію ділки планували реалізувати через афілійовані точки оптової та роздрібної торгівлі. Зараз тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до незаконної діяльності.

Також нагадаємо, що контррозвідка Служби безпеки України викрила і затримала на Київщині бойовика терористичної організації "ЛНР".




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: