#

Через негоду Васильківська громада залишилася без тепла, світла та води

17.01.2022 08:39
Через негоду Васильківська громада залишилася без тепла, світла та води
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 15 січня, у Василькові через негоду сталася пожежа на підстанції Васильківської РЕМ, унаслідок цього громада залишилася без електро-, тепло- та водопостачання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Наталії Баласинович у Facebook.

Зазначимо, що штаб ліквідації наслідків аварії на Васильківській РЕМ, усі комунальні служби громади працювали до повної ліквідації наслідків знеструмлення на території Васильківської МТГ.

За словами Баласинович, як керівника штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у звичайному режимі було відновлено роботу лікарні. Також відновили електропостачання в таких населених пунктах, як Барахти, Здоровка, Яцьки, Тростинка, Бугаївка та Велика Вільшанка. У мікрорайонах міста Васильків, військовому містечку 11 та в районі "Масив" також частково було відновлено електропостачання.

Вона додала:

Ви все розумієте, що відсутнє теплопостачання, відсутній якісний мобільний зв'язок, водопостачання. Але ми вранці організували підвіз технічної води до багатоповерхівок. Тому, якщо ви чуєте сигнал машини – це означає, що організовано підвіз води. Ви також можете дзвонити на диспетчерську ЖЕКу та подавати ваші прохання щодо необхідності підвезення води на певні адреси.

Нагадаємо, що жителі Василькова зможуть до кінця січня безкоштовно їздити електропоїздом City Express завдяки сприянню депутата облради Андрія Засухи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook