#

Червоний Хрест передав Бучі нові екскаватори

08.06.2022 12:05
Червоний Хрест передав Бучі нові екскаватори
Фото з мережі Інтернет

Учора, 7 червня, мер Бучі Анатолій Федорук повідомив, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста передав місту та громаді три нові екскаватори

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Анатолія Федорука у Facebook, найближчими днями ця техніка допоможе КП "Бучасервіс" розбирати завали та здійснювати земельні роботи в межах Бучанської громади.

Також мер міста зауважив, що в ході боїв та за час окупації Буча втратила більше половини комунальних машин – їх спалили та вкрали росіяни.

Анатолій Федорук наголосив:

Тож хочу подякувати за підтримку Бучі в складний час керівника субделегацiї Мiжнародного Комiтету Червоного Хреста в Києві Барбару Рiзоллi, її заступника Роберта Сарзано, менеджера iнженерного департаменту МКЧХ в Україні в м. Київ Богдана Косякова та генерального директора і власника компанії CML JCB Камена Нонєва за те, що ця допомога стала реальністю.

Нагадаємо, що 7 червня керівництво Нацполіції та Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк відвідали місця масових розстрілів та захоронень в Бучі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: