#

Через негоду у Борисполі повалено багато дерев та пошкоджено лінії електропередач (ФОТО)

30.06.2018 16:48
Через негоду у Борисполі повалено багато дерев та пошкоджено лінії електропередач (ФОТО)

Уніч з 29 на 30 червня Борисполем пронісся ураган. Шквали вітру та сильний дощ завдали серйозної шкоди: вирвано з корінням та обламано багато дерев, пошкоджено високовольтні та низьковольтні лінії електропередач, систему вуличного освітлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТРС Бориспіль".

"Над ліквідацією наслідків негоди працюють додаткові бригади ПрАТ «Київобленерго», працівники Бориспільського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області, а також комунальних підприємств «Бориспільводоканал» та «ВУКГ».

Просимо мешканців міста інформувати чергового Бориспільської міської ради за телефоном (04595) 6-16-01 про місця пошкодження ліній електропередач, падіння дерев та інших наслідків негоди з вказанням точної адреси для координації дій по ліквідації цієї надзвичайної ситуації.

Також наполегливо просимо громадян бути уважними та обережними при виявленні обірваних електропроводів, не підходити до місця аварії ближче ніж на 5 метрів та обов’язково інформувати про це чергового за номером (04595) 6-16-01",- повідомляє виконавчий комітет Бориспільської міської ради.

Також депутат Бориспільської міської ради Юрій Адамовський у мережі фейсбук повідомив, що створено штаб по усуненню наслідків негоди. Штаб координується відповідальним сьогодні по місту Корнійчуком М. П. Роботи по усуненню наслідків негоди тривають із 7 ранку, працює чотири бригади ВУКГ,  МНС, РЕС та водоканал.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: