#

Через відключення води у селищі на Бородянщині жителі блокують трасу на Ковель (ФОТО)

04.06.2018 07:11
Через відключення води у селищі на Бородянщині жителі блокують трасу на Ковель (ФОТО)

Жителі селища Клавдієво-Тарасове Бородянського району Київської області в понеділок, 4 червня, о 7 ранку перекрили 45-й кілометр траси міжнародного значення E373 Київ-Ковель

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Київ Власть".

Жителі селища Клавдієво-Тарасове вирішили перекрити трасу Київ-Ковель, щоб звернути увагу на критичну станом з водопостачанням в селищі. Вони ходили по пішохідних переходах з плакатами, не даючи проїхати автомобілям. Рух на цій ділянці траси було серйозно ускладнено.

Останні три дні ситуація з водопостачанням погіршилася, а в деяких домогосподарствах зовсім немає води.

"Люди вимагають відновити центральне водопостачання. У селищі, де проживає близько 7000 чоловік, регулярно відключають воду. При цьому додатково воду для пиття і технічних потреб населення не завозять. Ситуація близька до санітарної катастрофи. Місцева влада та керівництво Водоканалу вже не перший рік ігнорують всі звернення громадян з цього приводу ", -скаржаться обурені жителі Клавдієвого-Тарасового.

Люди заявили, що не мають води навіть для приготування їжі.

"У селищі знаходиться школа, два дитячих садки, місцева лікарня, обласний протитуберкульозний диспансер, пожежна частина, кілька фабрик - у всіх відсутня вода. Десятки скарг, написаних на адресу керівних установ обласного та державного значення, залишилися без відповіді", - заявили жителі селища.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: