#

Чиновник із Борисполя хоче судитися з Зеленським

25.07.2019 15:59
Чиновник із Борисполя хоче судитися з Зеленським
Фото з місця події

Сьогодні, 25 липня, стало відомо, що секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок, який вступив в публічну сварку з президентом Володимиром Зеленським, звернувся до адвоката, щоб судитися з ним

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Факти".

Фото із зустрічі з адвокатом він опублікував у мережі, назвавши свого захисника відомим і сміливим.

"Усі інші бояться судитися проти Президента", - зазначив Годунок, переконуючи всіх у своєму прагненні на перемогу в справі про захист честі, гідності та ділової репутації.

Під час робочої наради в Борисполі вигнав із залу секретаря місцевої міськради Ярослава Годунка, назвавши його «розбійником».

Словесна перепалка між главою держави і чиновником почалася ще в коридорі, однак під час засідання конфлікт загострився і Зеленський не стримав емоцій. Після цього його почали порівнювати з білоруським лідером Олександром Лукашенком.

Спочатку Годунок вирішив судитися з «гарантом», а потім раптово передумав, заявивши, що його скандал з главою держави почали використовувати проросійські ЗМІ з метою провокації.

Також нагадаємо, що колишній начальник Волинської митниці ДФС, який до цього перебував у розшуку, підозрюється у збиранні та зберіганні конфіденційної інформації про особу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: