#

Чиновника Фастівської РДА звільнили за невчасне подання декларації

06.06.2018 13:37
Чиновника Фастівської РДА звільнили за невчасне подання декларації

Сьогодні, 6 червня, у прокуратурі повідомили про звільнення начальника відділу культури, молоді та спорту Фастівської РДА через несвоєчасне подання декларації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області. 

Повідомляється, що будучи особою, уповноваженою на виконання функцій держави, начальник відділу Фастівської РДА у травні 2018 року несвоєчасно, без поважних причин, подала щорічну декларацію за 2015 рік особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Уповноваженим суб’єктом складено протокол про вчинення начальником відділу Фастівської РДА адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

"Під час судового розгляду вказаного протоколу правопорушника визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 850 грн", - повідомили у відомстві.

Фастівською місцевою прокуратурою з метою усунення причин та умов, що сприяли вчиненню правопорушень, пов’язаних з корупцією, внесено подання до Фастівської РДА у порядку статті 65 Закону України "Про запобігання корупції" щодо проведення службового розслідування, за результатами розгляду якого особу звільнено із займаної посади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: