#

Чоловік, врятувавший вагітну жінку з палаючої машини на Київщині, перебуває в реанімації (ФОТО)

30.06.2018 07:56
Чоловік, врятувавший вагітну жінку з палаючої машини на Київщині, перебуває в реанімації (ФОТО)

Олександр Хоменко, який витягнував вагітну жінку з машини, отримав тяжкі поранення від вибуху після ДТП в Крюковщині, знаходиться в реанімації у важкому стані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Цензор".

Нагадаємо, 24 червня, в селі Крюковщина під Києвом сталася ДТП за участю позашляховика Chery Tiggo і Volkswagen Golf, в салоні останнього знаходилася вагітна жінка. Volkswagen почав горіти, ось вибуху більше за всіх постраждав житель Крюківщини Олександр Хоменко. Він виявився поруч з місцем ДТП і першим кинувся допомагати, витягнув вагітну жінку і намагався не допустить загоряння .

Потерпілий перебуває в Київському опіків центрі, у відділенні реанімації. В Олександра є дружина і маленька дитина. В даний момент до нього пустили лише дружину.

 

"Струс мозгу, опіки, контузії. Йому потрібно відлежатися. У нього сильні головні болі, він не може їсти. Чоловік при пам'яті, розмовляє, посміхається. Зараз сиджу біля нього. Лікарі пішли назустріч і пустили мене - він комусь допоміг, тепер допомагають нам. Лікарі дуже добре ставляться, і це нас сильно радує. Він все пам'ятає. Каже, що емоції дуже сильні були. вирвати капот або двері - потрібно мати силу. все це пройшло на емоціях. Люди дзвонять, підтримують. Мені це дуже незвично, адже ми абсолютно непублічні люди ", - сказала Олена Хоменко.

За її словами, в даний момент медична допомога Олександру надається в достатній кількості: "Оскільки це опіковий центр, а у чоловіка більше йде навантаження по нейрохірургії, то приїжджають консультанти з БСП".

Дружина героя додала, що чоловік дуже турбується про долю врятованої ним жінки: "Він постійно запитує, як і вагітна жінка. Чи вдалося врятувати дитину? Адже ми не чекали швидкої допомоги. Проїжаюча повз жінка погодилася доставити його в лікарню, і ми погодилися. Тому не знаємо про долю то жінки ".

Друг потерпілого Артур Донець розповів, що Олександр тривалий час працював водієм в Голосіївському монастирі. Останнім часом він був співробітником компанії, що надає послуги з експрес-евакуації автомобілів.

"Саша дуже чуйний. Завжди приходить на допомогу, та все це бачили на відео", - додав Артур.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: