#

Ціну на проїзд у Борисполі піднімуть майже вдвічі

29.07.2021 10:30
Ціну на проїзд у Борисполі піднімуть майже вдвічі
Фото з мережі інтернет

Члени виконавчого комітету Бориспільської міськради прийняли рішення про встановлення тарифів на перевезення пасажирів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу виконавчого комітету Бориспільської міськради.

Усі рейси виконуватимуться у повному обсязі. Вартість проїзду в місті зросте з 6 грн до 10 грн. Перехід відбуватиметься поступово: до вересня проїзд буде по 8 грн, а після — 10 грн.

У навчальний час школярі, показавши учнівський квиток, їздитимуть зі знижкою 50%, пільгові категорії — як і раніше.

Річ у тім, що в Борисполі востаннє тарифи на перевезення переглядалися 4 роки тому. За цей час збільшилася мінімальна заробітна плата, вартість послуг, запчастин та пального.

Через це перевізники постійно наголошували на тому, що здійснювати маршрутні перевезення містом з тарифом 6 грн — економічно не вигідно. Маршрути — скасовували, на конкурс не набиралося учасників — і зрештою виникла проблема з перевезеннями людей.

Після тривалих досліджень, обговорень, аналізу та пройшовши регуляторний акт, на засіданні виконавчого комітету було прийняте це рішення. Окрім того, члени виконкому затвердили відповідну комісію. Її члени будуть контролювати виконання умов договору, якість надання послуг та розглядатимуть скарги від населення.

Нагадаємо, що 28 липня на 142 км автодороги Київ – Харків, екіпаж патрульних зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль Mitsubishi Pajero Sport.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: