#

Члени Кагарлицької ТВК відмовилися приймати протоколи з певних виборчих дільниць (ФОТО)

29.10.2020 14:20
Члени Кагарлицької ТВК відмовилися приймати протоколи з певних виборчих дільниць (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

При встановленні результатів виборів члени Кагарлицької ТВК відмовилися приймати протоколи з певних виборчих дільниць, покидаючи приміщення дільниці та позбавивши комісію кворуму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Проблеми почалися задовго до інциденту з покиданням приміщення членами ТВК. ТВК надавали фальшиві довідки про те, що кандидати від "Нашого краю", в тому числі і я, є одночасно членами інших партій. Це було ще до початку виборів. Стосовно мене було надано довідку з мокрою печаткою за запитом громадської організації "інвалідів на виробництві", ніби я є діючим членом політичної партії "Союзу анархістів України". За попередніми результатами партія "Наш край" набрала 28% голосів за кандидатів у депутати до міськради. Проблеми почалися відразу після виборів через те, що представники ряду партій, дії яких скоріш за все корегує  Карлюк Віталій Іванович, депутат обласної ради, почали своєю діяльністю або бездіяльністю створювати перешкоди у роботі ТВК. Зокрема, 26 листопада ми побачили, що почалися дзвінки членам комісії від певних політичних партій і вони просто втікли з зали засідань, чим позбавили комісію кворуму. Я особисто бачив, як з комісії вибігли чотири чоловіки викликали таксі і поїхали. Повернулися вони лише 27 листопада, після того як їм були вручені підозри, – розповів "Моїй Київщині" Роман Коваленко, кандидат в депутати до Кагарлицької міської ради від політичної партії "Наш край".

Наразі робота Кагарлицької ТВК продовжується, зокрема, йде прийом уточнених протоколів, які вже поверталися на виправлення через неточності та порушення правил оформлення.

Нагадаємо, що 23 жовтня у Кагарлицькому районі, у селі Великі Пріцьки по вулиці Харківська горіло господарське приміщення.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: