#

Цього року Бориспіль почне перетворюватися на європейське місто, - Порошенко

04.01.2021 15:55
Цього року Бориспіль почне перетворюватися на європейське місто, - Порошенко
Фото з мережі Інтернет

Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко висловив упевненість у тому, що вже у 2021-му році Бориспіль почне перетворюватися на по-справжньому європейське місто – з відповідними нормами і стандартами життя

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", про це Порошенко заявив під час привітання мешканців Бориспільщини з Новим Роком та Різдвом Христовим на заходах, що були організовані корпорацією "Рошен".

Також він додав, що для цього необхідні зусилля усієї громади. Тож, у своєму святковому привітанні, 5 президент України закликав бориспільців обов’язково прийти на повторні вибори міського голови і віддати свій голос за єдиного проєвропейського кандидата, яким назвав лідера фракції "ЄС" у міськраді – Володимира Борисенка.

Місто Бориспіль – можна сміливо назвати "воротами в Україну", "серцем України", містом – де живуть дійсно фантастичні люди. Тож, я хочу побажати їм не втрачати віри у перемогу. Адже цей рік був дуже важким для кожного з нас – не лише для України, а й для цілого світу. Але він закінчився. І наступного року ми мусимо зробити цілу низку важливих кроків, аби отримати перемогу, на яку ми справді заслужили. І я переконаний, що ви не помилитесь. Й, обираючи міського голову, віддасте свій голос за Україну, за "Європейську Солідарність", за те – аби якомога швидше принести частинку Європи в Бориспіль.  І Володимир Борисенко буде для цього – найкращим провідником, - зазначив лідер "ЄС".  

Нагадаємо, повторні вибори міського голови Борисполя заплановані на 17 січня поточного року.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: