#

Даремно придбані фальшивки: у "Борисполі" затримали трьох іноземців (ФОТО)

02.10.2020 10:05
Даремно придбані фальшивки: у "Борисполі" затримали трьох іноземців (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 1 жовтня, у пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники виявили трьох іноземців з фальшивими документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Громадянин Ірану прибув у пункт пропуску "Бориспіль" рейсом зі Стамбула. На паспортний контроль він надав закордонний паспорт громадянина Нідерландів, однак прикордонники одразу ж виявили часткову підробку сторінки з установчими даними. Не врятувала бідолаху й ID-картка громадянина Нідерландів, яку він також мав при собі. Картка теж виявилася підробленою. Зрештою особу через кордон не пропустили, до того ж псевдонідерландець отримав заборону в’їзду на територію України терміном на три роки.

В іншому випадку двоє громадян Афганістнану планували перетнути держкордон з паспортами громадян Бразилії. Спритники прибули у "Бориспіль" рейсом з Дубая, однак документи, які мандрівники надали на контроль, мали ознаки повної підробки. Як з’ясувалося, фальшивки вони придбали в Афганістані, за кожен документ виклали аж по 9 тисяч доларів США.

Нагадаємо, що 29 вересня на на автодорозі М 03 Київ — Харків — Довжанський зіткнулися фура DAF з напівпричепом Renders ROC та вантажівка Renault Midlum, унаслідок чого один із пасажирів отримав травми та був госпіталізований.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: