#

Декілька сіл Кагарлицької ОТГ протестують проти руху великовагового транспорту через їхні населені пункти

01.09.2021 13:00
Декілька сіл Кагарлицької ОТГ протестують проти руху великовагового транспорту через їхні населені пункти
Фото з місця події

Нещодавно Кагарлицький міський голова Олександр Панюта ініціював робочу зустріч, де були розглянуті важливі питання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

Міський голова ініціював робочу зустріч за участю голови Обухівської райдержадміністрації Олександра Гомона, представників відповідних структурних підрозділів РДА, Укртрансбезпеки, дорожніх служб обласного підпорядкування, правоохоронців, ЗМІ. На зустрічі були присутні заступники міського голови Іван Семцов і Валентина Циганок, секретар міської ради Людмила Демиденко, депутат міської ради Юрій Береговенко.

Запрошені були також старости сіл і представники активу сіл  Бендюгівка, Стави, Шпендівка, які протестують проти руху великовагового транспорту  через їхні населені пункти. Після тривалої і часом гострої розмови було прийнято рішення негайно розпочати ямковий ремонт на найбільш аварійно небезпечних ділянках вищезгаданих доріг, які перебувають на балансі Департаменту регіонального розвитку Київської облдержадміністрації, і порушити клопотання про підготовку проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт; обстежити мостові переходи в Ставах і Мирівці і встановити відповідні дорожні знаки, що забороняють рух великовагового транспорту; визначити, підготувати площадки для розміщення  пунктів вагового контролю; посилити контроль з боку патрульної поліції за дотриманням вимог дорожніх знаків.

Нагадаємо, що 27 серпня у межах міської програми "Щаслива родина – успішна країна" у Кагарлицькій міській раді відбулася доброчинна акція "Разом у Країну знань".

Читати "Моя Київщина" у Facebook