#

Декілька учасників броварської стрілянини досі в розшуку, - Андрій Нєбитов

26.06.2020 10:35
Декілька учасників броварської стрілянини досі в розшуку, - Андрій Нєбитов
Андрій Нєбитов

Очільник поліції столичного регіону розповів, що загалом за стрілянину в Броварах до відповідальності притягнуть 45 осіб, однак п’ять із них досі в розшуку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".  

За словами Андрія Нєбитова, усім зловмисникам, які влаштували стрілянину в Броварах, наразі повідомлено про підозру. Очільник поліції Київщини запевняє, що необхідні експертизи слідство планує завершити в найкоротші терміни та направити справу до суду.

Неприпустимо, щоб у мирному місті могло таке трапитися. Це зухвала поведінка, за яку винні обов’язково будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, - говорить Андрій Нєбитов.

До того ж, керівник поліції повідомив, що наразі більшості стрілкам обрані міри запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, деяким обрали заставу, деякі перебувають на домашньому арешті.

Зауважимо, що підозри за ст.. 257 КК (бандитизм), ст.115 (замах на скоєння навмисного вбивства) та ст. 296 ч.4 (хуліганство з використанням вогнепальної зброї) пред’явлені як місцевим жителям, так і тим, які прибули на територію Київщини

Читати "Моя Київщина" у Telegram