#

Делегація з Молдови відвідала Гостомель (ФОТО)

14.03.2024 15:12
Делегація з Молдови відвідала Гостомель (ФОТО)
Фото з місця подій

Віце-премʼєр-міністр, міністр закордонних справ Республіки Молдова Міхай Попшой здійснив візит до Гостомельської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Гостомельської селищної військової адміністрації. 

У межах робочого візиту спільно з представниками Київської обласної військової адміністрації, заступником начальника Гостомельської селищної військової адміністрації Ольгою Прилипко відвідали зруйнований окупантами ліцей №2, що у Гостомелі. 

Міхай Попшой оглянув масштаби руйнувань закладу освіти, поспілкувався з директором ліцею №2 Тамарою Саблук. За традицією на дошці одного з класів ліцею віце-прем’єр-міністр залишив памʼятний напис "Victorie Ucrainei", що означає "Перемога України". 

У Гостомельській СВА зауважили:

Візити іноземних делегацій до України - можливість побачити руйнування, спричинені російськими військами, на власні очі. Це дозволяє світовій спільноті краще зрозуміти масштаби трагедії та стає можливістю підтримати Україну у боротьбі за незалежність та у відновленні наслідків війни.

Нагадаємо, що мешканці Гостомельської громади можуть отримати насіння як гуманітарну допомогу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook