#

День міста у Фастові святкуватимуть два дні

12.09.2019 12:35
День міста у Фастові святкуватимуть два дні
Фото з мережі Інтернет

Наступними вихідними у Фастові відбудеться дводенне святкування Дня міста, на  якому розваги для себе знайдуть люди різного віку і захоплень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Фастівської міської ради у Facebook.

Перший день святкування відбудеться у суботу 20 вересня. Тоді о 14 годині відбудуться всі урочистості та святковий концерт, на якому відзначать кращих представників трудових колективів міста.

Також у Палаці культури пройде присвоєння звання “Почесний громадянин міста Фастова” та визначення переможця конкурсу відеоробіт присвячених Дню міста.

Наступного дня, 21 вересня, з 9 до 16 години кожен бажаючий зможе відвідати молодіжний форум  “Фастів – місто єднання” у краєзнавчому музеї. На заході будуть присутні представники національно-культурних товариств, молодіжних рад та молодіжних центрів Київщини та України.

Площа Перемоги буде заповнена розвагами з 14 до 18 години. Там будуть ярмарок та локація “Смачна вулиця”, мистецькі виставки, виставки композицій із квітів, овочів та фруктів “Осінні мотиви” від мікрорайонів міста та багато іншого.

О 15 годині на містян та гостей Фастова чекає презентація соціального мистецького проекту “Моя квітуча Україна” на вулиці Шевченка. А з 16 до 23 на площі Перемоги триватиме музичний святковий концерт. Детальну програму можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що начальник відділу з питань фізичної культури та спорту виконкому Фастівської міськради Андрій Скиданенко розповів, що у Фастові може з’явитись тенісний корт.  

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: