#

День пожежника в Ірпені: як привітали вогнеборців (ФОТО)

18.09.2020 09:30
День пожежника в Ірпені: як привітали вогнеборців (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 17 вересня, ірпінські пожежники традиційно приймали вітання і подарунки з нагоди їх професійного свята

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зазначимо, що наразі в регіоні працює 160 професійних рятувальників.

Колектив дуже мужній та хоробрий. Таку професію обирають люди, які ризикують своїм життям, ризикують практично всім, коли йдуть у полум’я, коли рятують людей, – пишається колективом начальник Ірпінського міського відділу ДСНС Юрій Буренко.

Від імені Ірпінської громади привітав рятувальників і передав сертифікат на придбання комплекту професійних чобіт перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. Каже, що про важку й відповідальну роботу пожежників знає не з чуток.

Мій батько був 15 років начальником караулу в пожежній частині. Після важких змін, після пожеж він повертався пропахлий димом, були й опіки. Багато людей недооцінюють наших пожежників, але я точно знаю, що це робота важка, вона пов’язана з ризиком, і ці люди дійсно рятують життя і майно нашої громади,  – зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Нагадаємо, що 17 вересня перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин повідомив про наміри знести приміщення дитсадка "Віночок", а на його місці побудувати нову будівлю для ДНЗ.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: