#

Депутат Бориспільської районної ради не вказав у декларації купівлю авто за майже 4 млн грн

19.09.2019 14:16
Депутат Бориспільської районної ради не вказав у декларації купівлю авто за майже 4 млн грн
Фото авто AUDI SQ7 2017 року

Депутат Бориспільської райради Олександр Зубчук забув вказати в декларації, що він придбав AUDI SQ7 2017 року за 3,9 млн грн та отримав дохід від продажу BMW X6 2017 року в розмірі 149 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Національного агентства з питань запобігання корупції.

Олександр Зубчук також не подав відповідні повідомлення,  коли він отримав проценти від депозитного вкладу на суму понад 1 млн грн та страхове відшкодування на суму понад 609 тис грн.

Відповідальність за неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента або про суттєві зміни в майновому стані передбачена частиною другою статті 172-6 КУпАП, а за несвоєчасне подання декларації – частиною першою цієї статті.

Проте складення протоколу та направлення його до суду не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для провадження в справі про адміністративне правопорушення в судовому порядку.

Також нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції виявило неточності у декларації мера Білої Церкви Геннадія Дикого, а саме приховування власності на загальну суму понад 32 мільйони гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: