#

Депутат Київоблради Соболєв розпочав власне розслідування вбивства свого сина (ВІДЕО)

25.12.2019 06:55
Депутат Київоблради Соболєв розпочав власне розслідування вбивства свого сина (ВІДЕО)
В'ячеслав Соболєв

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв почав проводити власне розслідування у справі про вбивство свого 3-річного сина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Надзвичайні новини".

Варто нагадати, що 1 грудня загинув 3-річний син депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

"Я по 20 годин на добу працюю виключно над тим, щоби розкрити вбивство сина. Я на 90% знаю, хто це. Але під мої умовиводи потрібні неспростовні дані на папері. В мене їх величезна кількість. І для того, щоби зробити ту роботу, що я виконав, щоби це вбивство не пройшло безкарно, все, що я збираю – одразу відправляю у США та Ізраїль. Аби весь обсяг даних був у певних структур. Тому що я розумію: в будь-який момент, і тим паче після інтерв’ю з вами, у енних персонажів з’являється все більше бажання мене вбити", - констатує Соболєв.

Політик підкреслив, що на сьогоднішній день займається лише одним – розслідуванням вбивства, пошуком замовника і посередника.

"Я впевнений, що я сьогодні на вірному шляху. Станом на сьогоднішній день одну сторону замовників, куди входять дві людини, я знаю на 99%. Але велика доля вірогідності, що ті люди, які це все закрутили, могли взяти гроші ще з іншого, з другого боку", - пояснює депутат.

За словами Соболєва, йому необхідно близько тижня, аби він міг додати необхідну інформацію до вже існуючої.

"У мене є окремий аркуш, в якому вписані всі прізвища. І під кожне прізвище – величезний обсяг доказової бази. Я чудово знаю, що замовлення по мені не знято. Енні особи хочуть вбити мене і мою дружину. Але рівно 1 грудня, коли вбили мого сина, я перестав боятися і соромитися. Ми з дружиною визначилися: заради нашого сина і заради всіх дітей в нашій країні – аби кожна дитина могла вийти на вулицю, гуляти, бігати, і була впевнена, що її не викрадуть, як ми щодня читаємо в пресі, що не застрелять. Я знаю, хто замішаний у цьому вбивстві – я не боюся і не соромлюся, буду йти до кінця. І тільки тому що ми хочемо, щоби наші діти могли спокійно гуляти на вулиці, ми будемо жити лише там, де ми живемо, ми не будемо ніде ховатися, тікати", - зазначив політик.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: