#

Депутат Обухівської райради Сухіх напав на журналіста та забрав у нього телефон (ВІДЕО)

26.02.2020 09:20
Депутат Обухівської райради Сухіх напав на журналіста та забрав у нього телефон (ВІДЕО)
Ігор Сухіх

Нещодавно між журналістом телеканалу "1+1" Володимиром Тимофійчуком та депутатом Обухівської районної ради Ігорем Сухіх виник скандал

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Київський регіон", конфлікт виник через те, що депутату не сподобалося, що його самого та автівку, на якій він приїхав, знімають на відео і напав на журналіста, вихвативши у нього з рук телефон.

Дана пригода відбулася на автомобільній парковці у безпосередній близькості від Обухівського районного суду і Обухівського районного відділку поліції.

Володимир Тимофійчук повідомив, що написав заяву до поліції про вчинення кримінального правопорушення згідно ст.171 ККУ "Незаконне вилучення зібраних, опрацьованих, підготовлених журналістом матеріалів і технічних засобів, якими він користується у зв’язку із своєю професійною діяльністю".

Нагадаємо, що 6 лютого відбулося судове засідання щодо нецензурної лайки голови Обухівської райради Лариси Ільєнко на адресу журналіста телеканалу "1+1" Володимира Тимофійчука.

Також варто зазначити, що раніше  в  Обухові поліція зупинила депутата районної ради Ігоря Сухіх за створення аварійної ситуації на перехресті, а згодом виявилося, що він перебував у нетверезому стані

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: