#

Депутат Переяславської міськради за декілька днів зібрав кошти на авто для ЗСУ

04.07.2022 18:20
Депутат Переяславської міськради за декілька днів зібрав кошти на авто для ЗСУ
Фото з місця подій

Депутат міської ради, директор ПП "АвтоПасЛайн" Олександр Пасічник подарував автомобіль для потреб одного з підрозділів Збройних Сил України, де служать військові з Переяслава

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Джип Opel Frontera підприємець придбав і особисто передав хлопцям, благословивши на вдачу і перемогу. Мати одного з бійців, які нині боронять Україну на фронті, Ніна Климас розповіла, що Олександр Дмитрович не вперше відгукнувся на прохання про допомогу воїнам. Пані Ніна працює вчителькою початкових класів у сьомій школі, із перших днів війни активно займається волонтерством.

Мати воїна додала:

Років п'ятнадцять минуло, як я навчала доньку Олександра Дмитровича – Софію, а ми з ним досі підтримуємо дружній зв'язок. Нещодавно розмовляли і я обмовилась, що підрозділу, де служить мій син, для виконання військових завдань потрібен автомобіль. Він запропонував свою допомогу і вже за кілька днів повідомив, що авто готове відправитися на передову. Працівники ПП "АвтоПасЛайн" провели повний техогляд авто.

Окрему вдячність за проведену діагностику автомобіля Ніна висловила механікам Анатолію Мелешку та Василю Бурдоносу, Ігорю Руденку і Віктору Бомчуку - за технічне обслуговування. 

Нагадаємо, що пожежники Переяслава врятували дівчину та хлопця, який віднесло від берега на надувних матрацах.


Читати "Моя Київщина" у Telegram