#

Депутата сільради на Київщині підозрюють у заволодінні 1200 га землі

03.03.2024 10:05
Депутата сільради на Київщині підозрюють у заволодінні 1200 га землі
Фото з мережі інтернет

НАБУ і САП повідомили про підозру депутату Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області Олегу Швидкому у справі про заволодіння понад 1200 га землі у Пущі-Водиці та Фастові на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Слово і діло".

На думку слідства, Швидкий був правою рукою колишнього виконувача обов'язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Київській області Олега Левченка, який також є підозрюваним у справі. Детектив НАБУ і прокурор САП просили застосувати до Швидкого запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Підозрюваного хотіли взяти на поруки колеги-депутати Борщагівської сільради. Втім, суд відправив депутата під нічний домашній арешт.

На Швидкого поклали наступні обов'язки: прибувати за першим викликом; не відлучатись за межі Київської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування із підозрюваними у цьому кримінальному провадженні та свідками, а також здати на зберігання закордонні паспорти. 

Нагадаємо, що у Рокитному поліцейські викрили фігуранта, який самовільно заволодів землею вартістю майже 1,3 мільйона гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook