#

Еск-депутата з Вишневого "викупили" за 4 млн грн після хабара Тимошенку

16.03.2019 10:20
Еск-депутата з Вишневого "викупили" за 4 млн грн після хабара Тимошенку
Тарас Костанчук

Екс-депутата Вишневої міської ради Тараса Костанчука випустили під заставу в розмірі 4 млн грн, якого було арештовано після спроби підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Ракурс".

Цю суму за голову "Партії захисників України" Тараса Костанчука внесли 11 березня, повідомляє 15 березня "Дзеркало тижня", посилаючись на слова адвоката Євгена Музичука.

Захисник повідомив, що кошти збирали приблизно 20 осіб. Наразі він очікує повний текст судового рішення.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали Костанчука під час спроби підкупу Юрія Тимошенка. Кандидату у президенти намагалися вручити еквівалент 5 млн грн. щоб він відмовився від участі у виборчих перегонах. Тимошенко сам звернувся з цього приводу до Генпрокуратури.

Варто нагадати, що в березні 2014-го року Тарас Констанчук був арештований карним розшуком МВС за шахрайство в особливо великих розмірах. 

Також говориться, що Юрій Тимошенко став кандидатом у президенти 6 лютого. Він балотується як самовисуванець. У січні фракція "Народного фронту" виключила його зі свого складу за "неодноразове порушення дисципліни, ігнорування рішення фракції щодо важливих політико-економічних питань".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: