#

Депутати Білої Церкви невдоволені роботою мера (ВІДЕО)

13.09.2019 06:51
Депутати Білої Церкви невдоволені роботою мера (ВІДЕО)
Білоцерківська міська рада

Під час круглого столу, присвяченого проблемам Білої Церкви, депутати розповіли, чому вони не вдоволені роботою міського голови Генадія Дикого та до яких наслідків приводить його управління

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку телеканалу "Крокус" у Facebook.

"Існує така противага, що все, що хороше це мер, а все, що погане – депутатський корпус. Чому таке налаштування не зрозуміло. Немає конструктивного діалогу взагалі", зазначив під час бесіди депутат міськради Володимир Вовкотруб.

Мера звинуватили в недофінансуванні спорту, медицини та освіти, у тотальному ігноруванні справді важливих проблем міста та вибірковому підході до керівництва містом.

Важливим питанням став майбутній опалювальний сезон, адже у Білоцерківтепломережі борги загальною сумою перевищують 100 млн грн.  Програми виходу комунального підпиємства з кризи досі немає.

"Безпека міста нас не турбує, спорт не турбує. Нас турбують інші речі. А що турбує я думаю ви по вулицях міста добре бачите", - поскаржився депутат  Андрій Король.

Варто зазначити, що мер міста – посада не лише представницька, а й виконавча. А отже кожне рішення міськради Генадій Дикий особисто затверджує та контролює виконання. Не зважаючи на це, міський голова переконаний, що досягнення у місті його заслуга, а недопрацювання – наслідок поганої роботи депутатського корпусу.

Нагадаємо, що до Дня міста у Білій Церкви створили перший мурал на фасаді міського будинку культури "БілоцерківМАЗ".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: